F-Secure E-mail and Server Security

Beveiliging voor Microsoft Exchange-gebruikers

Deze oplossing beschermt gebruikers van Microsoft Exchange en de bedrijfsinfrastructuur tegen virussen en andere malware, waarvan de meeste speciaal zijn geschreven voor Microsoft Exchange- en Outlook-omgevingen. Deze oplossing biedt realtime scanning van zowel inkomende als uitgaande berichten en stopt tevens virussen in documenten die op openbare forums worden geplaatst.

De oplossing bevat onder andere geavanceerde opties voor het filteren van berichten, spam en inhoud. De oplossing voorziet in automatische updates van virusdefinities, een proactieve beveiliging tegen onbekende dreigingen en kan voor een maximale efficiƫntie centraal worden beheerd.

Zeer nauwkeurige antispam

De optionele F-Secure Spam Control detecteert en filtert spamberichten uit het e-mailverkeer van de organisatie door op geavanceerde wijze de inhouds- en verkeerspatronen te analyseren en categoriseren. Dit programma biedt u realtime beveiliging tegen alle typen spam, ongeacht de inhoud, indeling of taal.

De oplossing beschermt gebruikers meteen tegen nieuwe spamuitbraken. De zeer hoge detectieratio wordt bereikt door wereldwijd via geavanceerde filtermechanismen e-mail te analyseren en te scannen.